Kryefaqja / OPINION / PROPOZIM PËR DEMOKRACION!OPOZITËS TË KOSOVËS!

PROPOZIM PËR DEMOKRACION!OPOZITËS TË KOSOVËS!

PËR:LVV,AAK DHE NISMA

Shkruan:Zijadin Brahimi
Siq po shihet krerët e Qeverisë Kuislinge kanë hyrë aq thellë me Demokracionin dhe as që dojnë të dëgjojnë Zërin e Opozitës dhe Shoqërisë Civile,Ekspertave vendorë edhe të partive në pushtet.

Nuk di a është e rrugës të hapet edhe një Konflikt me një Fqinjë Tonë i cili na ka njohur si shtetë.
Këtu shifet se çdo gjë është e kapur,edhe Gjykata Kushtetuese

dhe e gjithë Forca e Regjimit është koncentruar kundër Ramush Haradinaj,sepse Demokracioni ka të bëjë me regjionin e Dugagjinit

dhe ende me problemin e Demokracionit ,del Gjykata Kushtetuse

me vendim se 23 ha e ca i takojnë Manastirit të Deqanit.

Ku edhe Toka e falur manastirit është tokë e pjesës Dugagjinit.
Andaj unë dalë me kët PROPOZIM:
1 / Liderët e LVV,AAK dhe NISMES,së bashku me ekspertët vendorë duke marrur faktet me vete,të kërkojnë një takim me:

Kryetarin,Kryeministrin dhe Komisionin e Malit të Zi.
Në kët takim të flitet shtruar ,sepse une shoh,se Mali i Zi e ka një gadishmëri të rishiqimit të kësaj qështje,Mali i Zi ka zgjedhur rrugën e integrimeve Evropiane dhe NATO-së,andaj është ka e shef se Gabimi egziston,por nuk po ka me kënd ta zgjidhë.

Sa e sa herë ka shprehur gadishmëri nese ka gabime mi rregullue.
Sepse ky problem i Demokracionit e ka kryet në Beograd dhe nëpërmjet Listes sërbe në Qeverin e Kosovës.

Për Rastin e Kumanovës është akuzuar direkt AAK-ja,andaj

shërbimet sekrete armiqësore,së bashku me Regjimin tonë

po dojnë ta reprizojnë një Kumanovë të dytë rreth Kufirit.
Kët sigurishtë është ka e shef edhe Mali i Zi dhe i cili nuk dëshiron

të ketë problème me fqiun,andaj disa herë ka bërë ftesë publike

se nëse ka Gabime ejani dhe mirremi vesh e rregullojmë.

Ky Regjim nuk e ka gajlen se qka do të ndodh,ky kur ngreh anëtaret e vetë femra zvarrë,llogaritni,qka mendon për Opoziten,Shoqërin Civile,as që don të ndegjojë për kët.
Kosovës e aq më pak Opozitës nuk është ka i nevoitet një Kumanovë e dytë,andaj për të dalur faqe bardhë siq thojnë te fqiu,ja vlen ta provoni edhe këtë,besoj dhe shpresoj se nuk do të refuzoni nga Mali i Zi,që ta keni takimin dhe të bisedoni shtruar.

Rreth Shqipëria e Bashkuar

Check Also

Xhevat BISLIMI : KËRCËNIM PËR LIRINË DHE SIGURINË E KOSOVËS PËRBËN SERBIA!

  Deputeti Xhevat BISLIMI (aktualisht kandidat për Kuvendin e Kosovës në listën e VETËVENDOSJËS- 43) …