Kryefaqja / KULTURË / RROFTË SHQIPËRIAME BIJ DHE BIJA

RROFTË SHQIPËRIAME BIJ DHE BIJA

Rroftë atdheu ,

rroftë liria , 

rroftë Kosova,

Plavë , Gucia, 

rroftë , Presheva , 

Bujanovci 

dhe Medvegja ,

rroftë Ilirida, 

rroftë Çamëria ,

rroftë atdheu , 

rroftë liria, 

rroftë krenare

përherë Shqipëria,

rroftë nderi, 

trimëria dhe lavdia, 

lavdi gjithë 

të rënëve 

për atdhe 

edhe liri,

që herët 

në beteja i mori 

përjetësia,

ata do të rrojnë 

ms nesh sa 

të rrojë edhe 

gjithësia,

rroftë flamuri

me shqiponjë,

rroftë gjuha shqipe

me shkronja 

të arta, 

e bekuar nga

vet Perëndia ,

mes nesh paqja

dhe uniteti, 

e shenjtë ndër 

ne atdhedashuria,

rroftë kombi 

edhe atdheu ,

rroftë e bashkuar

një e vetme 

e bekuar qoftë 

përherë Shqipëria,

të poshtëruar 

le të jenë gjthë

armiq edhe tradhëtia, 

një e vetme , 

e bashkuar 

do të jetë 

përherë Shqipëria.

Ilmi Tahiri Podujevë 

E sapo shkruar.

Rreth Shqipëria e Bashkuar

Check Also

Motra e Mitrovicës

Tregim nga Lek Gjoka Zhurma në Disko- Klub “Ujvara” e përzier me tym duhani dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *