Kryefaqja / LAJME / LSHB organizon protestë në Tiranë për lirimin e Ramush Haradinaj

LSHB organizon protestë në Tiranë për lirimin e Ramush Haradinaj

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar – Dega Tiranë, të Enjten në ora 11:00 do të organizoj një protestë paqësore në Tiranë përball Ambasadës franceze, për të kundërshtuar ndalimin e gjeneralit të UÇK-së, Ramush Haradinaj nga autoritetet franceze pas një urdhërarresti të lëshuar nga Serbia në vitin 2004.
“Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar -Dega Tiranë, më 12 Janar (e enjte), në ora 11:00 ORGANIZON: PROTESTË PAQËSORE. Përball Ambasadës së Francës në Tiranë (rruga Skenderbeu) për lirimin e gjeneralit të UÇK-së, Ramush Haradinaj dhe në mbrojtje të dinjitetit kombëtar”, thuhet në njoftimin që është shpërndarë nga aktivistët e Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar.

Në njoftim ftohen të aktivistët e LSHB-së, dhe tërë shqiptarët padallim, organizatat kombëtare dhe partitë politike të marrin pjesë në këtë protestë.

Rreth Shqipëria e Bashkuar.AL

Check Also

Edhe një shqiptar ndërron jetë në burgjet sllavo-maqedonase

Në burgun e Indrizovës, në rrethana ende të pasqaruara ndrroi jetë dje Mitat Sejdiu (46) …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *