Kryefaqja / LAJME / Sot në Bruksel u mbajt tubim protestues para ambasadës Franceze!

Sot në Bruksel u mbajt tubim protestues para ambasadës Franceze!

“Sot në Bruksel me inisiativë të deputetit shqiptar të Brukselit z. Amet Gjanaj dhe të mbështetut nga shoqatat shqiptare të Belgjikës u mbajt një tubim përpara ambasadës së Francës në Bruksel për të kërkuar lirimin e Ramush Haradinajt.
Gjatë tubimit, qarkulloi peticioni për kërkimin e lirimit të tij nga Franca. Të gjitha fletet e peticionit bashkë me një kërkesë të shkruar dhe librin e Profesorit të nderuar Nusret Pllana mbi evidentimin e krimeve të serbëve gjatë shekujve ia dorzoi deputeti përfaqësuesit të ambasadës së Francës.”

Rreth Shqipëria e Bashkuar

Check Also

Edhe një shqiptar ndërron jetë në burgjet sllavo-maqedonase

Në burgun e Indrizovës, në rrethana ende të pasqaruara ndrroi jetë dje Mitat Sejdiu (46) …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *