Kryefaqja / OPINION / Sot Komuna e Fushë Kosovës ia ka ndarë titullin post-mortum ” Qytetar Nderi për vitin 2017″ mësuese Shqiptare Vezire Mezini Gjiraku ( 1922-2017 ) 

Sot Komuna e Fushë Kosovës ia ka ndarë titullin post-mortum ” Qytetar Nderi për vitin 2017″ mësuese Shqiptare Vezire Mezini Gjiraku ( 1922-2017 ) 

Sot Komuna e Fushë Kosovës ia ka ndarë titullin post-mortum ” Qytetar Nderi për vitin 2017″ mësuese Shqiptare Vezire Mezini Gjiraku ( 1922-2017 ) e cila ka qenë ndër mësueset e para në Kosovë nga Tirana që shpërndau dituri për nxënsit Shqipëtar në Kosovë.


Në këtë akademi solemne që u mbajt në Sallën komunale të udhëhequr nga Kryetari i ksaj komune Burim Berisha ,ishin të ftuar shumë personlitet kombtare e veqantë ishte ardhja e djalit të Adem Gllavices dhe mësueses Vezire miku im Bardhyl Selimi i cili me nderoj që më ftoj në ketë akademi.

Takimi me nxënsin e mësueses Vezire Bacin Adem Demaçin Simbolin e Rezistencës Kombtare Shqiptare ishte i jashtzakonshëm duke më thënë djali mirë vazhdo rrugtimin drejt Shqipëris Etnike.


Takova shumë miqë nga Tirana dhe gjitha viset shqiptare i falenderojmë shumë.

Falenderojmë Komunen e Fushë Kosovës dhe Kryetarin Burim Berisha për mirënjohjen Qytetar Nderi Mësuese Vezire Gjiraku bashkshortja e Luftëtarit për Shqipëri Etnike Adem Gllavica .
Hyzri Salihu

16.06.2017

Rreth Shqipëria e Bashkuar

Check Also

MEDIA GJERMANE: ILIRËT KANË NDËRTUAR QYTETET E PARA EUROPIANE PARA 3 MIJË VITEVE

 Media bavareze: Elozhe vendit të shqiponjave Me titullin “Shqipëria – Vendi dhe Njerëzit,” media bavareze …