Kryefaqja / LAJME / Ja çfarë shkruan kryetari i SHVL UÇK-së për LSHB-në

Ja çfarë shkruan kryetari i SHVL UÇK-së për LSHB-në

Kryetari i SHVL UÇK-së dhe veprimtari i hershëm i çështjes kombëtare, z. Daim Hiseni ka vlerësuar lartë punën e deritanishme të Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, duke e konsideruar LSHB-në si mekanizëm pozitiv për ecurinë e procesit të çlirimit dhe ribashkimit fizik të trojeve shqiptare, në një shtet kombëtar shqiptar – Shqipëri të Bashkuar.

Ja postimi i plotë

E përshëndesim, e mbështesim dhe i urojm suksese në punën fisnike dhe patriotike që e bënë Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar.

Çdo lëvizje e cila akoma nuk ka kaluar në parti politike, është mekanizëm për ecurinë e proceseve në frymën e kauzës Kombëtare.

Deri më tani, kjo lëvizje është dëshmuar me punën e saj./Shqipëria e Bashkuar.AL

Rreth Shqipëria e Bashkuar.AL

Check Also

Fëmijët shqiptarë në Maqedoni e mësojnë shqipen e maqedonizuar (Foto)

Nëpër rrjetet sociale janë shpërndarë disa fotogafi të një fletushke prej ku fëmijët shqiptarë duhet …