Kryefaqja / LAJME / LSHB: Monumenti i Gjergj Kastriotit në Prishtinë të ketë rojë nderi nga FSK-ja

LSHB: Monumenti i Gjergj Kastriotit në Prishtinë të ketë rojë nderi nga FSK-ja

Në emër të Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe tërë shqiptarëve kudo që ndodhën i bëjmë thirrje Republikës shqiptare të Kosovës, që ashtu sikurse në Prekaz tek varri i komandantit legjendar Adem Jashari, edhe në Prishtinë tek Monumenti i kryeheroit kombëtar Gjergj Kastrioti të bëhet rojë 24 orëshe nga Garda e Nderit e Forcave të Sigurisë së Kosovës, e cila pas bashkimit me Republikën e Shqipërisë do të jetë pjesë e Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë. Nese kjo kërkesë nuk merret parasysh, atëherë Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar do të angazhohet që këtë ta bëjë me mundësitë e veta.

Tahir Veliu

Kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar

Check Also

DËSHMIA TRONDITËSE: MËSUESIT THIRRËN PRINDËRIT DHE I THANË TË MOS U FLISNIN SHQIP FËMIJËVE NË SHTËPI

TIQERO, dikur quhej Bintikli dhe ndodhet 48 km në verilindje të qytetit Aleksandropoli dhe 4 …