Kryefaqja / LSHB / Veliu: Ose je për Shqipëri të Bashkuar, ose nuk je shqiptar! 

Veliu: Ose je për Shqipëri të Bashkuar, ose nuk je shqiptar! 

O shqiptarë, ne (Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar) nuk jemi kundër asnjë besimi fetar, por thjesht nuk lejojmë, që në emër të fesë të na mbuloni Gjergj Kastriotin, e as ta ulni flamurin kombëtar për ta ngritur atë të Vatikanit dhe kurrsesi nuk lejojmë që në emër të fesë ta greqizoni Kishën Ortodokse Shqiptare. Nese ju jeni shqiptarë, sigurisht që nuk keni problem me këto veprime, por nese ndonjë prej jush ka dyshime rreth prejardhjes së vet dhe ka ndonjë kundërshtim ndaj këtyre veprimeve tona, ky është problem i juaj! 

Këtu i thojmë Shqipëri! Ne jemi vetëm proSHQIPTAR, proGJERGJ-KASTRIOTIT, proADEM-JASHARIT, proÇERÇIZ-TOPULLIT DHE proSHQIPËRISË-SË-BASHKUAR!

Nese nuk e do flamurin kombëtar, Gjergj Kastriotin, Adem Jasharin, Çerçiz Topullit dhe Shqipërinë e Bashkuar, ndjehu i lirë të më bllokosh, por fyerjet dhe ofendimet nuk i lejoj! Respekt vetëm shqiptarëve kombëtar.

Tahir Veliu 

Check Also

Afera CEZ-DIA, Meta e Berisha nën hetim për vdekjen misterioze të ish ambasadorit shqiptar në Pragë Qazim Tepshi dhe ish drejtorit juridik të METE Zamir Stefani

Hetimi për aferën e CEZ ku Sali Berisha i solli një humbje prej 414 milionë …