Kryefaqja / Uncategorized / Milikije Halimi kërkon votën e shqiptarëve të Haraçinës në gjuhën sllavomaqedone (VIDEO)

Milikije Halimi kërkon votën e shqiptarëve të Haraçinës në gjuhën sllavomaqedone (VIDEO)

LSDM mbajti tubimin e saj të radhës në Haraçinë, ku kërkoi votën e banorëve të Harqaçinës për kandidaten për kryetare të kësaj komune nga radhët e LSDM-së, Milikije Halimi. Mungesa e mbishkrimeve në gjuhen shqipe, mos mbajtja e fjalimit në gjuhen shqipe dhe vet prezenca e shumë flamujve të shtetit të ventilatorit tregojnë qartë për gjendjen e mjerueshme në trojet shqiptare nën IRJM.

Kandidatja për kryetare të komunës, Milikije Halimi, tha se “Haraçina është një barometër nëse Maqedonia është në rrugën e duhur”.

Ajo shtoi se lideri i LSDM-së Zoran Zaev ka shkruar historinë, ai që mundësoi të gjitha komunitetet të ndiejnë Maqedoninë njësoj.

Check Also

Dëshmia tronditëse: Mësuesit thirrën prindërit dhe i thanë të mos u flisnin shqip fëmijëve në shtëpi

TIQERO, dikur quhej Bintikli dhe ndodhet 48 km në verilindje të qytetit Aleksandropoli dhe 4 …

Leave a Reply