Kryefaqja / OPINION / Të dorëhiqet nga Presidenca Hashim Thaqi 

Të dorëhiqet nga Presidenca Hashim Thaqi 

Presidenti Amerikan në shekullin XX Franklin Ruzvelt thoshte
“Demokracia nuk është e sigurt nëse populli lejon rritjen e një fuqie private në një pikë që bëhet me e fuqishme se vetë shteti demokratik.Ky në thelb është fashizmi-posedimi i qeverisë prej një individi, grupi ose një fuqie private kontrolluese”
Republika e Kosovës deri më tashë ka kaluarë në faza të rëndësishme të suksesit por ka pasurë edhe sfida të mëdha gjatë tërë historisë.

Megjithatë Kosova është Shtetë e shumë shpejtë do të jetë e Ribashkuarë me Shqipërinë gjitha fushatë.

Hashim Thaqi duhetë të japë dorëheqje për shumë arsye por më kryesore është ajo për Gjykatën Speciale e cila është e dëmshme e shumë e rrezikshme për Kombin Shqipëtarë në përgjithësi , këtë e kemi paralajmruar shumë më herët , tashë e pranoj edhe vet Hashim Thaqi .

Nuk guxojmë për shkakë të gabimeve individuale e të ngutshme që shpeshë ka marrë Thaqi , të bartimë pasoja kolektive e historike si Kombë.

Mbasë shpalljes së Pavarsisë së Kosovës me 17 Shkurt 2008 , që ju vetëm e keni lexuarë deklaraten ,por kjo është një kurorëzim e përpjekje shekullore e gjithë Kombit Shqipëtarë brenda trojeve etnike e mërgatë, një kontributë i paguarë me gjakë e djersë .

Ju i nderuarë ë atë kohë u dashtë të largoheni nga skena politike e të mbetni pozitivë.

Mbasë pranimit të dështimit e mashtrimit që e keni pranuarë Gjykaten Speciale duhet të jepni dorëheqje urgjentisht e të zgjidhet një Presidentë Koncensualë Shqipëtarë i pranueshëm sepse ju nuk jeni i pranueshëm me koncensues nacional .
Hyzri Salihu 

Koordinator i FBKSH,së

10.10.2017

Shqipëri Etnike-Mërgatë

Check Also

KOALICIONI NË MES LËVIZJES BESA DHE APSH-së

Koalicioni në mes Lëvizjes BESA e udhëhequr nga z.Bilall Kasami me Aleancën Për Shqiptar e …

Leave a Reply