Kryefaqja / OPINION / MISIONI KOMBËTAR I GRUPIT TË KUMANOVËS !

MISIONI KOMBËTAR I GRUPIT TË KUMANOVËS !

Cili do Komb në Glob,për Heroizmin,Guximin,Trimërin,Dijen dhe Atdhedashurin e këtyre Trimave,Shqipëtar do t’ja kishte Zili,që ti ken në gjirin e vet,këta Trima Lufëtar të Lirisë !

Koha nxjerr liderët dhe udhëheqësa të Kombit,për momentet e caktuara,që ndryshojn Epokat,këta lider dhe udhëheqësa,Kombi i nxjerr nga gjiri i vet,me pastërtin morale dhe patriotike,me gjak të pastër Shqipëtar,nga Familjet me tradita Kombëtare.

Njeriu dhe Familja që Ndryshoi Epokat Kolosal historike të Shqipëtarvëve për gjasht shekuj me radh,komandanti legjendar dhe Familja Jashari,Daja Osman dhe Dëshmorët tjer,me punën, angazhimin,heroizmin dhe sakrificen deri në flijim,krijuan dhe ndryshuan Epokat,nga ajo e nënshtrimit të Shqipëtarve,në Epokën e Rizëgjimit Kombëtar,trimëris dhe Lavdisë Kombëtare,Epopeja e

UÇK-së,ndezi zemrat, preku ndjenjat Patriotike dhe Kombëtare te çdo Shqipëtari/e,që në vena i rrjedh,gjaku i pastër Shqipëtar.Për zhvillimet Patriotike dhe Atdhetare,të Shqipëtarve në vijim deri në ditët e sodit,ka për fillim gjenezen në kët Epokë,ka burimin dhe frymëzimin e Shqipëtarve me Shqipëtarizem.

Shqipëtart nën Betimin për Atdhe,nga frymëzimi me ide Patriotike,nga vepra e komandantit legjendar Adem Jashari,familja Jashari,Daja Osman dhe Dëshmoret tjer të Kombit,vazhduan luftën e UÇK-së në Kosovë,të filluar nga komandanti legjendar,për të vazhduar pastaj në Luginë nën udhëheqjen e UÇPMB-së dhe në Iliridë nën udhëheqjen e UÇK-re ! Tri Lufta të filluara nga Shqipëtaret,mbeten në gjysmë të rrugës,për shkak të Politikës dhe politikanëve të papërgjegjëshëm !

Gjendja e të drejtave,individuale dhe kolektive e Shqipëtarve në Iliridë,nga përfundimi i Luftës me 2001,deri në ditët e sodit,sa vinte dhe përkeqësohej,me vrasje,burgosje,tortuar ndaj Shqipëtarve sidomos ndaj Luftëarve të Lirisë !

Edhe përkundër asaj,se në pushtet ishte dhe është,BDI-ja e Ali Ahmetit,si pasëardhëse e ”UÇK-re” me seli në Prizeren,

Si rezultat i kësaj gjendje të mjerushme të Shqipëtarve në Iliridë,Lindi UÇK-re e Riorganizuar,e cila kishte marr mbi supet e veta,barrën e rënd të përgjegjësis,për ta ndryshuar kët Realitet,në favorin dhe të miren e Shqipëtarve në Iliridë.

Ky organizim buronte nga Djemt ma të mirë të Kombit,nga Djemt që rrjedhnin nga Familjet Patriotike dhe Atdhetare të Kombit,nga Djemt dhe Familjet e verifikuara nga ana morale dhe patriotike e atdhetare.UÇK-re e Riorganizuar nga këta patriota,i kishin parapar dhe rregulluar të gjitha Çështjet,të cilat ishin të kordinuara,me aleatet tan Euro-Atlantik,sepse dinin që në Maqedoni,Rexhimi i përbër nga Nikolla Gruevski me VMRO-DPMNE-në dhe BDI-në me Ali Ahmetin, ishin në Influencën Ruse,dhe nën kordinimin të Lobit Greko-Ruso-Sllavë,prandaj nevoitej ky kordinim.

Lobi Greko-Ruso-Sllavë me Shqipëtart servila,u lëshuan në aksion për ta penguar,rrugëtimin e UÇK-re të Riorganizuar,për t’ja pamundësuar realizimin e Misionit Kombëtar,që e kishin marr në kordinim,me aleatet tan Euro-Atlantik,për kët arsye Lobi Greko-Ruso-Sllavë,me servilat Shqipëtar që punojn me Lobin Greko-Ruso-Sllavë,si në Shkup,Prishtinë dhe Tiranë,pregaditen Kurthën dhe Tradhëtin e Shekullit,ndaj UÇK-re të Riorganizuar dhe bartësve të saj,për ti sulmuar dhe luftuar me 09-10 maj 2015,në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

Në këto Luftime,edhe pse të tradhëtuar,jehonte kënga për Liri dhe Bashkim Kombëtar,duke ju shkaktuar humbje të mëdha armikut,kurse në anën e Kombit, ranë në Altarin e Lirisë dhjetë Dëshmor të Kombit,Djem ma të mirë të Shqipëtaris,duke u burgosur me tradhëti mbi 30 Luftar të Lirie.

Edhe në sallen e gjygjit në Shkup,ditën kur shpallej verdikti i gjykates të armikut, Luftëaret e Lirisë,këndonin Himnin Kombëtar,i këndonin Ushtrisë Çlirimtare,i këndonin Shqipërisë,këndonin me Besa-Besë,edhe pse denoheshin me denime kapitale.

UÇK-re e Riorganizuar apo siq po njihet tani nga Kombi,si Grupi i Kumanovës, edhe pse të tradhëtuar,arriten t’ja lëkundin dhe plasarisin bazamentin e Rexhimit kriminel Gruevski-Ahmeti,për tu rrëzuar pas dy vitesh,arriten të lëkundin dhe plasarisin bazamentin e Perandorive të krimit nga shqipëtaret servila e të shitur, që jan të lidhura me Lobin Greko-Ruso-Sllavë,Perandori të cilat kan filluar,ta ken fillimin e fundit të tyre,arriten ta realizojn Misionin e marr mbi supet e veta, ndonëse jo të tërin,por arritën largimin e Influencës Ruse nga Maqedonia.

Ajo çka është ma e rëndsishmja,rrezatuan me rreze Lirie,mbi Trojet Etnike Shqipëtare,duke këthyer Dinjitetin e nëpërkëmbur Kombëtar,nga këto Perandori të Krimit dhe armiku.Me rastin e Kumanovës,filloi një Epokë e Re për Kombin, rezultatet e së cilës,kan filluar të shihen,duke filluar nga Ilirida !

Lavdi Dëshmorve të Kombit !

Poshtë Tradhëtaret dhe servilat !

Rrnoft Shqipëria !

Rrnofshin SHBA-të !

Autor:Agim Musliu

Check Also

30 arsye pse jetoj ende në Shqipëri

Nga Eva Kushova Se këtu kam prindërit, motrat, vëllain, të afërmit e mi. Se flas …

Leave a Reply