Kryefaqja / OPINION / SHTETI SLLAVO-BULLGAR DHE SHQIPËFOLSAT PARA DILEMAVE…

SHTETI SLLAVO-BULLGAR DHE SHQIPËFOLSAT PARA DILEMAVE…

Shqipëtart në Trojet Etnike në Iliridë,as mbas 16 vite të përfundimit të Luftës për Liri,Çlirim dhe të Drejta Kombëtare,nuk jan duke i gëzuar frytet e Luftës Çlirimtare,sepse ato i kan përvetsu dhe personalizu,për nevoja pasurore dhe për pushtet,Matrapazët,Hajnat,Hijenat dhe Banda kriminale të BDI-së,të cilat së bashku me sllavo-bullgarët,nuk e Implementuan MO-it.
Të jesh në pushtet,të kesh Ministrin e Drejtësis,zv.Ministrin e MPB-e,të kesh zv.drejtorin e shërbimit sekret DSK-së,të jesh i involvuar në pushtet,në të gjitha instuticionet shtetërore,dhe të Deklarohesh se:Fton Gjykaten,Prokurorin Speciale ti heton këto,sepse ju dhe BDI-ja nuk qëndroni mbrapa tyre,mos u desht të kapet daullja dhe me daulle të tregohet,kjo është ma shum se ”Blof”,kjo është përgjigje alla-komunisto-sllavo-ortodokse,është apsurde, nënëqmues dhe fyese për shqipëtar,deklarimi i Demagogut Ali Ahmetit,se nuk ka gisht,as ai as BDI-ja, në vrasjet enigmatike të Luftarëve të Lirisë,burgosjen, torturat ç’njerëzore,gjykimin dhe denimet e Luftarëve të Lirisë,në proceset e ”Sopotit”,”Bit-Pazari”,”Monstra” dhe ”Kumanova” ?
Është paralajmëru nga Gjykata e Shkupit,fjala përfundimtare ndaj pjestarëve të Grupit të Kumanovës,me 02 nëntor 2017.UÇK-ja e Riorganizuar në asnjë form, në asnjë mënyr,nuk kan kryer vepra Terroriste,për të cilat akuzohen nga ana e Prokuroris të shtetit nga Rexhimi autoritar dhe terrorist,që është përbë nga VMRO-DPMNE-ja e Nikolla Gruevskit e BDI-së e Ali Ahmetit,të cilët me anë të aparaturës shtetërore kishin instalua një Rexhim autoritar,terrorist,vrasëtar.

Për ta rrëzuar,Banden kriminale që udhëhiqte shtetin,u nevoit angazhimi i BE-në,NATO-së,SHBA-së dhe Opozitës sllavo-bullgare në krye me LSDM-në dhe asaj shqipëtare në krye me Aleancën Për Shqipëtar.Edhe përkunder këtij angazhimi,Parlamenti u gjakos u tentua të vriten deputetët e Opozitës,Zijadin Sela dhe vet kryeministrit të tanishëm Zoran Zaevi.
Një Rexhim autoritar,terrorist i instaluar nga tandemi Gruevski dhe Ahmeti,me Bandat kriminale nga partit e tyre,ka qenë nder dhe obligim i çdo shqipëtari edhe i çdo qytetari sllavo-bullgar për ta luftuar,andaj edhe UÇK-ja e Riorganizuar,apo siq po njihet Grupi i Kumanovës,në luftimet e 09-10 majit 2015,në Lagjën e Trimave në Kumanovë,edhe pse të tradhëtuar,gjaku e heroizmi i Dëshmorve dhe Herojve të Kombit,sakrifica dhe Heroizmi i Herojve të gjallë, bën që të lëkunden dhe plasariten,themelet e këtij Rexhimi autoritar,terrorist.
Qeveria e shtetit të IRJM-së,që udhëhiqet nga Opozita sllavo-bullgare,që luftonte terrorin dhe nga BDI-ja që bënte terrorin,që u nevoit ndërhyrja e Shqipëris,BE-së,NATO-së dhe SHBA-ve për ta larguar BDI-në,nga VMRO-DPMNE-ja dhe Nikolla Gruevski,jan para një Realiteti,që nuk munden ta kapërdijn:
-Shteti i IRJM-së,mundet të egzistoj si shtet,vetëm duke qen të 

 barabart si Komb,edhe shqipëtaret krahas sllavo-bullgarëve,
-Integrimet Euro-Atlantike,me të burgosur politik shqiptar,

 nuk shkojn,
-Ti gjykojsh personat,që me gjakun e tyre,sakrificat dhe mundin

 luftuan një shtet autoritar dhe terrorist,shtet që luftove edhe vet,
-Ti gjykojsh pjestarët e Grupit të Kumanovës,do të thot ta 

 prishësh,gjith investimin e BE-së,paktit NATO dhe SHBA-ve,
-Ti gjykojsh pjestarët e Grupit të Kumanovës,do të thot ke hapur 

 një plagë,e cila do të shpërthej,në një Luftë deri në ndarje,
-Të jesh me BE-në,NATO-në dhe SHBA-të,

 ti gjykojsh Çlirimtarët,të dyjat bashk nuk shkojn.
Në fund edhe,edhe së bashku nuk shkojn,njëren duhet Zgjedhur,uroj dhe besoj se Qeveria e Zoran Zaevit,do të din të zgjedh ate që duhet-LIRIMI NGA BURGU I TË GJITH ÇLIRIMTARËVE,PA ASNJË KUSHT DHE MENJËHERE.

Kot mundohet të luan ”Baben e Kombit”,Ali Kasapi dhe Banda e tij,se ja ne jemi me ”Kombin”,për të qen me Kombin,është nevoitur të mos i lejojsh të ndodhin fare,këto procese dhe tradhëti të mallkuara,që i keni kontribu aq shum !
LAVDI DËSHMORVE TË KOMBIT !
Zoti e Bekoft,Kombin !

Zoti i Bekoft,SHBA-të !
Koment nga:Besim Telaku

Check Also

Greqia braktis në heshtje bisedimet me Shqipërinë, pritet vetoja greke në qershor

Nga Arben Llalla Në fund të muajt mars, Greqia braktisi në heshtje bisedimet me Shqipërinë …

Leave a Reply