Kryefaqja / LSHB / Aksidentohet kryetari i LSHB-së!

Aksidentohet kryetari i LSHB-së!

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar

Njofton:

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar njofton të gjithë anëtarët dhe popullin shqiptar në të gjitha viset e Shqipërisë së Bashkuar së më datën 20-12-2017 në afersi të Edmontonit në Kanada ndodhi një aksident i rendë komunikacioni ku pësoi lëndime të rënda kryetari i LSHB-së z.Tahir Veliu i cili i shpetoi më të keqës dhe gjendja e tij shëndetësore sa vjen e bëhët edhe më e mirë dhe ndodhet jashtë rrezikut për jetë, ne anëtarët e LSHB-së dhe familjaret e kryetarit z. Tahir Veliu e falemenderojmë Policinë dhe Shërbimet Shëndetësore të Edmontonit ( Kanadasë) për intervenimin e shpejtë dhe përkujdesin e jashzakonshëm që treguan për z. Veliu.

Njëherit i falemenderojmë të gjithë ata miqë, shokë e dashamirë që ndanë me ne shqetësimin dhe na dhanë kurajo për shërimin e familjarit, kryetarit të LSHB-së z. Tahir Veliu.

Ju njoftojmë së gjendja e z. Veliu është stabile dhe ka përmirësim të dukshëm dhe të shpejtë.

Kryetarit të LSHB-së z. Tahir Veliu i dëshirojmë shërimë sa më të shpejtë dhe presim që sa më parë të kthehet në mesin tonë në misionin e shëjtë për Bashkimin e Shqipërisë.

Më Respekt:

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar

Frasher Racaj

Tiranë, Shqipëri 22-12-2017

Check Also

Veliu: Ja kush e pengon shuarjen e kufijve mes Shqipërisë dhe Kosovës

Kryetari i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, Tahir Veliu ka reaguar ndaj krerëve të dy …

Leave a Reply