Kryefaqja / OPINION / Ndershmëria është fuqi dhe vlerë më fisnike e njëriut!

Ndershmëria është fuqi dhe vlerë më fisnike e njëriut!

Ndershmëria është fuqia dhe vlera më fisnike e një njeriu,i cili vendos mbi një sjellje në përputhje me arsyen pa u lëkundur nga parimet dhe idealet e tij!

Një njeriu, të cilit i është dhënë fuqia nga i lumi Zot ,për të punuar dhe për të luftuar për lirin e popullit dhe çlirimin e Atdheut,prej tij pritet që këto fuqi të drejtpeshohen me fuqi të tjera të barabarta dhe të jashtzakonshme,siç është fuqia e dashamirësisë,bujarisë dhe mëshirës.

Dashurija,zemërgjerësija,ndjenjat për të tjerët ,dhembshuria dhe keqardhja janë atributi më i lartë i shpirtit njerzor!

Demë Shehu

Check Also

“Shqipëria lindi nga Zoti, shpëtoi nga rastësia, vdiq nga politikanët”

Nga Marin Mema/Sado e ashpër të duket kjo thënie e Faik Konicës ajo është tërësisht …

Leave a Reply