Kryefaqja / OPINION / QYTETARËT EDHE NË KETË VIT TË IZOLUAR NGA KLASA POLITIKE E KORUPTUAR

QYTETARËT EDHE NË KETË VIT TË IZOLUAR NGA KLASA POLITIKE E KORUPTUAR

Nga:Hysni Gashi

Ndonsë ne ketë vit shpresa e qytetarëve ishte edhe më e madhe ne raport me vite të tjëra që do të lëvizim pa viza.Por edhe ne ketë vit që po lajm pas ngelem të izoluar nga klasa politikë e koruptuar.

Me ç’rast SHBA-të përmes Ambasadorit të saj ne Kosovë Greg Delavi na kanë berë qartë se pa luftimin e krimit dhe të korupsionit të peshqve të mdhaj ,dhe demarkimin e kufirit me Malin e Zi nuk ka liberalizim të vizave,dhe prandaj jemi vendi i vetëm izoluar ne Ballkan dhe me gjerë.

Organizatat e shoqeris civile duhet sa me parë të organizojnë protesta me qytetarët me kërkësa të qarta të kërkohet nga SHBA-të t’ja konfiskoj pasaportat politikanve tanë derisa nuk e luftojn krimin,korupsionin dhe demarkimin e kufirit me Malin e Zi.Dhe tema të tjëra që persin e që lidhen ngusht me integrimet rajonale dhe Europjane të vendit tonë.

Check Also

IDEOLOGJIA LENINISTE KY TUMORR VRASTAR I KOSOVËS SHQIPTARE !

Shkruan: Ahmet Asani Analizat per gjendjen dhe zhvillimet politike e ekonomike, qe me dekada i …

Leave a Reply