Kryefaqja / LSHB / Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar njofton se më 17 Janar 2018 (e mërkure), në ora 11:00, në qytetin e Kukësit përurohët (zbulohët) busti i Gjergj Kastriotit – Skenderbeut.

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar njofton se më 17 Janar 2018 (e mërkure), në ora 11:00, në qytetin e Kukësit përurohët (zbulohët) busti i Gjergj Kastriotit – Skenderbeut.

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar

Njoftim:

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar njofton se më 17 Janar 2018 (e mërkure), në ora 11:00, në qytetin e Kukësit përurohët (zbulohët) busti i Gjergj Kastriotit – Skenderbeut.

LSHB-ja i bëri kërkesë Bashkisë Kukës që ta rikthej Bustin e Gjergj Kastriotit në sheshin e Kukësit dhe pas takimit që patëm më Këshilltarin e kryebashkiakut z. Shehu njëherit përgjegjës për Kulturë dhe Trashegimi Kulturore, z. Petrit Palushi u dakorduam që këtë veprim te ndermarrë Bashkia Kukës dhe ne LSHB-ja të marrim pjesë në këtë tubim të vendosjës së Bustit, në vitin jubilar të Gjergj Kastriotit më 17 janar.

LSHB-ja është krenare më kryeheroin Legjendar të kombit tonë të përmasave botërore dhe fton të gjithë atdhetarët e të gjithë hapësires shqiptare, që të marrin pjesë në këtë tubim mbarëkombëtar.

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar

Kryetari,

Tahir Veliu

15 Janar 2018

Tiranë, Shqipëri

Check Also

LSHB thirrje për bojkot, koncertit të këngëtarit nazist grek Notis Sfakianakis

D E K L A R A T Ë Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar iu …

Leave a Reply