Kryefaqja / LAJME / LSHB reagon ndaj politikanëve antikombëtar dhe Greqisë shoviniste

LSHB reagon ndaj politikanëve antikombëtar dhe Greqisë shoviniste

LËVIZJA PËR SHQIPËRI TË BASHKUAR nuk njeh asnjë marrëveshje që fal hapsira detare apo shet qoftë edhe 1 cm TOKË, DET apo HAPËSIRË QIELLI TË SHQIPËRISË.

Tradhëtarët janë ata që na drejtojnë, po shesin tokë dhe det shqiptar, për interesat e tyre personale, në dëm të interesit kolektiv të Shqipërisë. LSHB zotohet se një ditë ato varreza inekzistente me skelete qensh, do të prishen.

Çështja Çame është çështje kombëtare, askush nuk mund ta injorojë e askush nuk mund të tallet, nëse nuk mund të zgjidhet me diplomaci, e zgjedhim me luftë.

Kishat greke nuk mund të ndërtohen në Himarë, pranojmë vetëm kisha shqiptare me meshë në gjuhën shqipe, as greqisht e as serbisht.

Tekstet shkollore do të ekzistojnë me gjithë trojet etnike shqiptare, duke përfshirë Çamërinë dhe duke kujtuar genocidin grek ndaj çamëve, në të kundërt institucioni i Ministrisë së Arsimit do të bëhet shkrumb e hi.

Shitja apo falja e territorit shqiptar, në bazë të kushtetutës së Shqipërisë dënohet nga 40 vite deri në 60 vjet burg.

Tahir Veliu,

Kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar

Check Also

Kreu i LSHB-së Kastriot Berishaj viziton Memorialin e Vendvarrimit të Heroit Kombëtar Skënderbeu në Lezhë

Kryetari i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar z. Kastriot Berishaj bëri një vizitë zyrtare, ditën …

Leave a Reply