Kryefaqja / OPINION / Shpërthen Infermieri ,,Rrebel” i cili denoncoj ”Flloten e Abullancave” një vitë më parë.

Shpërthen Infermieri ,,Rrebel” i cili denoncoj ”Flloten e Abullancave” një vitë më parë.

Shkruan: Frrok Bardhi-LSHB-Tiranë

Shpërthen Infermieri ,,Rrebel” i cili denoncoj ”Flloten e Abullancave” një vitë më parë.

Neqoftëse se është e vertet, a duhet të mbajë përgjegjësi ndonjë birë kurve për këtë? Shqiptarët ilaqet që përdorin janë gjithmonë të prodhuar për vendet e botes së tret. Po për këtë a duhet te mbajë përgjegjësi ndonjë birë kurve?.

Shqiptarët po hanë mbeturinat e botes tash e 27 vite prandaj dhe po vdesin edhe moshat më të reja nga arsyeje të papritura.

Shqiptarët po mjekohen me ilaqe te cilat thuhet gjithëandej së kurr nuk janë cilesore sa do që ato vijnë nga bashkimit evropian!

Klinikat dhe spitalet private në Shqipëri po i rjepin Shqiptarët për së gjalli. A ka ndonjë birë kurve që do të mbajë përgjegjësi në këtë vend?……

Check Also

30 arsye pse jetoj ende në Shqipëri

Nga Eva Kushova Se këtu kam prindërit, motrat, vëllain, të afërmit e mi. Se flas …

Leave a Reply