Kryefaqja / DIASPORË / Votoni kandidatin shqiptar për Parlament të Gjenevës!

Votoni kandidatin shqiptar për Parlament të Gjenevës!

Kandidat Shqipëtar për Deputet në Parlamentin e Gjenevës në listën Nr.3,të PS,GE me 15 04 2018.Ju falënderon për mbështetjen e përkrahjen morale ku me votën e juaj të shenjët e llogarit të jet nji prej të zgjedhurve Deputet, dhe të bëhët zëri shqiptar në mbeshtetje te komunitetit shqiptar.

Të drejtë vote do kenë të gjithë ata e ato që kan Dokumentet e Rregulluara, të Natyralizuar në Zvicëran në gjithë Kantonin e Gjenevës.Flm.

Check Also

17 shkurt 2008 – 17 shkurt 2018

Gezuar të gjithëve ju Vëllezër dhe Motra, Shqiptarë të Kosovës. Shumë miq kam atje!!! Urime …

Leave a Reply