Kryefaqja / LSHB / LSHB: Të Gjithë në Mbrojtje të Sovranitetit të Shqipërisë!

LSHB: Të Gjithë në Mbrojtje të Sovranitetit të Shqipërisë!

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar

FTESË:

Të gjithë Shqiptarët pa dallime ideologjike, nga të gjitha trojet e Shqipërisë, që të marrin pjesë në Protestën e datës 10 Shkurt, ditë e Shtunë në ora 11:00 para Kryeministrisë në Tiranë.

KUNDËR:

– Marrëveshjës për faljen e 12 miljeve deti Greqisë.

– Marrëveshjës për varrezat inekzistente greke në Shqipëri.

– Kundër ndërhyrjes në tekstet mësimore të vendit tonë nga Greqia.

– Kundër dhënies së shtetësisë shqiptare të kryekriminelit grekomadh Janullatos.

LSHB, që nga fillimi i kundërshtoi këto marrëveshje dhe ishte kundër bisedimeve pa kritere, që cenojnë interesin tonë kombëtar dhe rezikojnë intigritetin e vendit tonë.

LSHB fton të gjithë shqiptarët në mbrojtje të Sovranitetit të Shqipërisë.

Tahir Veliu,

Kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar

Check Also

Flamuri shqiptar në Prishtinë u ul me direktiva nga Beogradi

Nga Tahir Veliu Fakti, që këshilltar politik i kryeministrit të Republikës së Shqipërisë Veriore (Kosovës), …

Leave a Reply