Kryefaqja / OPINION / Një Rrmangësh psiqikisht i sëmurë!!

Një Rrmangësh psiqikisht i sëmurë!!

Ky ashtë Halil Matoshi, një ”shqiptar” por me veprimet që bënë, me sjelljen e tij prej një njeriu ordiner dhe të papërgjegjshëm, ju ngjanë më shumë serbëve, grekëve, malazezëve apo funderrinave të ballkanit por edhe më gjërë.

E kam ndjekur disa herë se si nxjerr vrerë nga WC e tij. E kam ndjekur kur ky njeri i flliqur flet me urrejtëje ndaj Flamurit ton Kombëtar, kur ky gojë plehër deminstron një Komb që nuk ka ekzistuar dhe nuk do të ekzistojë asnjëherë në jetë, ”Kombin Kosovar”.

Ky Matosheciçi që nuk e ndjenë vetën shqiptar duhet ta pyes maman e ti, ken e ka baba, sepse ky matosheviç ka lindur në kohën e Rankoviçit e me sigu u ngjizë nga armiku e tani ADN e tij fuksion në trurin e tij si jo shqiptar.

Një fytyrshëmtuar i cili nuk denjon ta ndryshojë atë edhe në kulmet e nxjerrjes së vrerit antishqiptar më të poshtër të wc së tij. Ky monstër antishqiptar kur flet me përbuzje kundër heroit tonë Kombëtar Gjergj Kastriotit. Ky rrmagesh ky pleher duhet ndaluar sepse WC e tije po qelb Dynjane. Ty zoti ta ka dhënë një shenjë. Rrmangesh pusho, mbeturin sllave pusho.

Frrok Bardhi-LSHB, Tiranë

Check Also

“Bravo Notis, arrite të bindësh një tufë alabakësh…”, gazetari shfryn ndaj koncertit të nazistit

Ardhja e këngëtarit nazist grek Notis Sfakianakis mbrëmjen e djeshme në Shqipëri dhe koncerti i …

Leave a Reply