Kryefaqja / OPINION / Harta Sekrete Francezo-Serbo-Ruse: Ja Plani Për Ndarjen E Kosovës

Harta Sekrete Francezo-Serbo-Ruse: Ja Plani Për Ndarjen E Kosovës

Harta e Parisit orgjinali nga viti 1999), ndarja e Kosovës 60 me 40, pra 40 për qind të teritorit duhet ti takoj Serbisë.

Harta sekrete Francezo-Serbo-Ruse pas fillimit të bobardimit të NATO-s mbi Serbinë për këtë arsye u vendosen francezët në veri, ndanë Mitovicën në dysh. Po ashtu disa poli-agjentë shqiptar të Kosovës janë duke punuar për këtë plan së bashku me disa politikanë të Kosovës të zënur peng nga dosjet e UDB-së.., kur këta ishin bashkëpunëtor të sigurimit serb. Së shpejti do të sjellim edhe një emision live, ku flasin akterët oficerët serb të diplomacisë dhe UDB-së por edhe të sherbimit sekret frnacez…

Check Also

30 arsye pse jetoj ende në Shqipëri

Nga Eva Kushova Se këtu kam prindërit, motrat, vëllain, të afërmit e mi. Se flas …

Leave a Reply