Kryefaqja / LSHB / Reagimet e shumta të LSHB-së, RTSH ndalon transmetimin e lajmeve në gjuhën e armikut grek në Korçë

Reagimet e shumta të LSHB-së, RTSH ndalon transmetimin e lajmeve në gjuhën e armikut grek në Korçë

D E K L A R A T Ë

Ditën e djeshme, drejtori ‘kukull’ i Radio Televizionit Shqiptar, Thoma Gëllçi vendosi që të bllokojë trasmetimin e lajmeve në gjuhën greke, në rrjetin e RTSH Korça. Domosdo, ky vendim nuk erdhi nga ‘patriotizmi steril’ i Thomait por nga insistimet e shumta të LSHB-së dhe lëvizjes “Foleja Kombëtare Shqiptare”.

LSHB i bën thirrje Thoma Gëllçit, të ndalojë transmetimin e emisioneve në greqisht, edhe në kanalin e TV Gjirokastra.

Individë të organizatave terroriste greke, si Ligoraq Karamelo etj, duhen zhdukur pa zë, nga kasti i RTSH-së, pasi po minojnë gjuhën shqipe dhe me veprimet e tyre cënojnë integritetin territorial të Shqipërisë.

LSHB nuk do të ndalet, përkundrazi, ne do të rikthehemi më të fuqishëm dhe në fund, ju do humbisni. Kërcënimet tuaja na motivojnë edhe më shumë e na japin forcë për të arritur qëllimin tonë final.

Kastriot Berishaj – Kryetar i Lëvizjes Për Shqipëri të Bashkuar

 

Check Also

LSHB thirrje për bojkot, koncertit të këngëtarit nazist grek Notis Sfakianakis

D E K L A R A T Ë Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar iu …

Leave a Reply