Kryefaqja / LAJME / ÇMENDURI! Shqiptarët e Maqedonisë po asimilohen në turq

ÇMENDURI! Shqiptarët e Maqedonisë po asimilohen në turq

Shqiptarët e Maqedonisë po asimilohen para hundëve tona në turko-arab duke humbur kulturën shqiptare që nga gjuha, veshja dhe tradita.

Siç shihet edhe në keto fotografi fëmijët shqiptarë në një xhami  në Tetovë, nuk mbajnë plisa simbolin shqiptar, por kapela arabe dhe vajzat e mitura veshje turko-arabe.

Kush po investon në dëm të interesave të shqiptarëve?

Check Also

Tuzi nga sot zyrtarisht do të marrë statusin e Komunës

Ndryshimi i statusit nga Komunë e Kryeqytetit në Komunë me vetëqeverisje të plotë bëhet në …