Kryefaqja / Shqipëria e Bashkuar.AL (page 561)

Shqipëria e Bashkuar.AL

94% e shqiptarëve përkrahin referendumin për bashkimin Shqipëri-Kosovë

Portali Shqipëria e Bashkuar.Al ka realizuar një sondazh rreth përkrahjes së Referendumit për bashkimin Shqipëri-Kosovë, si fazë fillestare drejtë bashkimit kombëtar. Rezultatet 94 % (5718) e të anketuarve e përkrahin shpalljen e referendumit për bashkimin Shqipëri-Kosovë, ndërsa vetëm 5% (287) nuk e përkrahin, 1% (104) janë të pa përcaktuar apo …

Më shumë

Paralajmërohet formimi i një Lëvizje që synon Shqipërinë e Bashkuar

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar do të jetë lëvizja e re e cila në muajin korrik do të organizojë mbajtjen e Këshillit Themelues. Organizatorët arsyetohen se kjo lëvizje është si domosdoshmëri e kohës për skenën politike shqiptare, në shërbim të kërkesës legjitime të shumicës për Shqipëri të Bashkuar. Kjo lëvizje …

Më shumë

Trungu familjar nuk blihet, i ashtuquajturi Mehmet Prishtina

Komuna e Vushtrrisë dhe pasardhësi tani i vetëm i Hasan Prishtinës, Hakan Berisha, kurrsesi ta gjejnë qetësinë dhe rehatinë, nga siç thonë “mashtrimet e njëpasnjëshme dhe përpjekjet për ta blerë trungun familjar të Hasan Prishtinës, nga një Mehmet, që nuk është hiq Prishtina, por Aliuka, i Polacit. Shfaqjet e fundit, …

Më shumë
Loading...