Kryefaqja / Shqipëria e Bashkuar.AL

Shqipëria e Bashkuar.AL

Kastriot Berishaj reagon ndaj veprimit shovinist të autoriteteve maqedone ndaj bashkatdhetarit Gjergj Prekoçajt

Shqiptari arbëresh dënohet me 1100 euro dënim dhe 5 vjet ndalesë në Iliridë nga pushteti shovinist sllavobullgar i kësaj krijese artificiale, vetëm pse shpalosi flamurin në Kalanë e Ohrit. Lidhur me këtë kryetari i Inicitivës Qytetare, z. Kastriot Berishaj. Ja reagimi i plotë: KASTRIOTËT E DARDANISË Tel: +38343598999 E-mail: [email protected]/kdPrishtinë, Dardani e …

Më shumë

Familjet shqiptare nuk kanë para, por pasuri të patundshme

Në një vrojtim mbi pasurinë e familjeve shqiptare, Banka e Shqipërisë gjeti se, 95% e tyre kanë 1-2 prona, por 43% e tyre deklarojnë se nuk zotërojnë asnjë lloj kursimi apo pasurie financiare Shqipëria i ka të ardhurat për frymë në nivelet më të ulëta europiane, por zotërimet në pasuri …

Më shumë

Domosdoshmëria e shtrirjes së LËVIZJES PËR SHQIPËRI TË BASHKUAR

Hapësira e territorit shqiptar sot ka domosdoshmërinë e një organizimi gjithëkombëtar të projektuar më program dhe vizion të qartë për organizimin e jetës shoqëroro-politike në shtrirjen e organizimit për synimin përfundimtar të zgjidhjes së çështjes kombëtare. Kombi shqiptar sot ka domosdoshmërinë e ndryshimit rrënjesor në favor të politikës unifikuese gjithëkombëtare …

Më shumë

Kastriot Berishaj jep dorëheqje nga posti i kryetarit të LSHB-së

LETËR E HAPUR DREJTUAR VEPRIMTARËVE TË LSHB-së dhe OPINIONIT PUBLIK Unë, Kastriot Berishaj, i lindur me 19 Shkurt të vitit 1984 në Drenas të Dardanisë, themelues dhe kryetar i zgjedhur, në Kuvendin Themeltar të Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, të mbajtur me 16 Korrik 2016 në Prishtinë, sot bëjë publike …

Më shumë

Bankat rrudhen në Shqipëri, por po konsolidohet sistemin bankar

Viti 2018 ishte një nga vitet më të rëndësishme për sistemin bankar. Ndërsa bankat ishin të kujdesshme në drejtim të kredidhënies dhe u përqendruan më shumë në uljen e kredisë me probleme, ato ishin mjaft aktive në drejtim të shitjeve dhe blerjeve. Sistemi bankar pritet të mbetet me 12 banka, …

Më shumë

Shifra mjerimi! Shqiptarët paguhen 10 herë më pak sesa evropianë

Instituti i Statistikave INSTAT ka dalë në përfundimin që një orë pune në Shqipëri kushton mesatarisht 2,5 euro, ose rreth 3100 lekë të vjetra. Krahasuar me mesataren e Bashkimit Europian, kostoja e punës në Shqipëri kushton 10 herë më pak, referuar Eurostatit. “Ndaj po ikën rinia jashtë. Unë studioj fizikë …

Më shumë
Loading...