Kryefaqja / TË NDRYSHME (page 6)

TË NDRYSHME

Zbuloni si është jeta e grave shqiptare në ushtri

Prej vitesh tashmë si pjesë e Forcave të Armatosura të Shqipërisë është përfshirë edhe gjysma tjetër e popullsisë, ajo e femrave. Këto i tregojnë më së miri çdo vit edhe ceremonitë e përcjelljes së rekrutëve të rinj. Nën/kolonele, Alda Sula dhe Majore Enkelejda Tyrku, ndanë me ne eksperiencën si ushtarake …

Më shumë

Tri deklarata të Ibrahim Rugovës kundër ndarjes së Kosovës: «E papranueshme», «këtë lojë nuk e luajmë», «kufijtë janë të pandryshueshëm»

Presidenti historik i Kosovës Ibrahim Rugova në tri intervista dhënë gazetave gjermane (më 1992, 1998 dhe 2000) është deklaruar kundër ndarjes së Kosovës. Dëshmi nga libri «Veç pavarësi, asgjë më pak. Ibrahim Rugova në shtypin gjermanofon – 1989 – 2006», botimet KOHA, Prishtinë. SPIEGEL: Në qarqet intelektuale serbe po mendohet …

Më shumë
Loading...