Kryefaqja / LAJME (page 3)

LAJME

Gjërsa ishin gati ta rrëzonin qeverinë, fillojnë përçarje të thella mes opozitës

Derisa nevojiteshin pak vota për ta rrëzuar qeverinë “Haradinaj” partitë opozitare kanë filluar ta akuzojnë njëra-tjetrën se kanë ndryshuar qëndrim për mocionin e votëbesimit. Drejtues të Partisë Socialdemokrate thonë se LDK-ja dhe LVV-ja nuk e kanë seriozisht iniciativën. Në kohën kur flitej vazhdimisht se qeveria “Haradinaj” është gati të rrëzohet …

Më shumë

SANXHAKU NGA LASHTËSIA TE KONGRESI I BERLINIT

“Popullsia sllave, duke u shtrirë, i ka asimiluar dhe e ka shtyrë popullsinë autoktone ilire…Me rastin e pushtimit sllav të tokave ballkanike, një pjesë e banorëve të vjetër, posaçërisht ilirët dhe blegtorët romakë, u morën vesh shumë shpejt me sundimtarin e ri, por pjesa tjetër pranoi robërinë”. Ismet Azizi Nga …

Më shumë

NATO kërcënon Turqinë pas blerjes së raketave ruse

NATO ka kërcënuar shtetin turk pas blerjes së raketave ruse, duke thekusuar se duke qenë pjesë e kësaj organizate duhej të vendosin bashkë për këto blerje. Autoritete turke kanë blerë raketa të sistemit mbrojtës rus, tip S-400, pjesë të të cilit mbërritën sot. “Është në dorën e aleatëve të vendosin …

Më shumë