Kryefaqja / LSHB (page 13)

LSHB

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar: Shkupi është Shqipëri!

Dje, në Shkup u bë promovimi i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, që synon bashkimin fizik të trojeve shqiptare në një shtet të vetëm kombëtar shqiptar – Shqipëri të Bashkuar. Në këtë takim u bë prezantimi i Programit Politik të Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, promovimi i librit “Platforma për …

Më shumë

LSHB SYNON QË TË BASHKOJ KOMBIN NË NJË SHTET KOMBËTAR

Procesi i krijimit të shteteve kombëtare në Gadishullin Ilirik ende nuk ka përfunduar, ne shqiptarët padyshim jemi rast konkret. Çështja koloniale e trojeve shqiptare duhet shtruar për zgjidhje në terësinë e saj, dhe kurrsesi të pranohen zgjidhje të pjesshme të cilat do ta rëndonin edhe më tej çështjen kombëtare. Në …

Më shumë

Është koha e referendumit për bashkimin e Kosovës me Shqipërinë

Tahir VELIU * Faza e përkohshme, e dhimbshme por e domosdoshme, e shpalljës së pavarësisë së kushtëzuar të Kosovës bazuar në paketën e Ahtisarit, si fazë e përkohshme në shërbim të synimit përfundimtar, jetësimit të Shqipërisë së Bashkuar ka përfunduar, këtë nuk e thash une si ideator i Lëvizjës për …

Më shumë

UÇK-JA ËSHTË GJAKU YNË QË NUK SHKELET DHE NUK TJETËRSOHET

Historia e UÇK-së është shkruar me heroizmin e luftëtarëve të saj të cilët i’u binden betimit ushtarak dhe të popullit më të lashtë në Ballkan, autokton në trojet e veta, të popullit shqiptar të shumëvuajtur të Kosovës.  Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar është në mbrojtje të vlerave të Luftës Çlirimtare …

Më shumë
Loading...