Kryefaqja / LSHB (page 14)

LSHB

UÇK-JA ËSHTË GJAKU YNË QË NUK SHKELET DHE NUK TJETËRSOHET

Historia e UÇK-së është shkruar me heroizmin e luftëtarëve të saj të cilët i’u binden betimit ushtarak dhe të popullit më të lashtë në Ballkan, autokton në trojet e veta, të popullit shqiptar të shumëvuajtur të Kosovës.  Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar është në mbrojtje të vlerave të Luftës Çlirimtare …

Më shumë
Loading...