Kryefaqja / LSHB (page 2)

LSHB

LSHB THIRRJE PËR RRËNIM TË KUFIRIT SHQIPËRI-KOSOVË DHE KUNDËR TAKSËS RRUGORE NË “RRUGËN E KOMBIT”

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar paralajmëron Shqipërinë dhe Kosovën se taksa e imponuar rrugore në “Rrugën e Kombit” është e papranueshme për shqiptarët në të dy anët e kufirit të mallkuar Shqipëri – Shqipëri Veriore (Kosovë). Ndërkohë, që rrejshëm propagandohet për lehtësimet kufitare mes dy shteteve shqiptare, faqezinjtë e klasës …

Më shumë

LSHB përshëndet vendimin e zyrtarizimit të gjuhës shqipe në IRJM dhe dënon ashpër sjelljet shoviniste të Gruevskit

LSHB përshëndet vendimin e zyrtarizimit të gjuhës shqipe në IRJM dhe dënon ashpër sjelljet shoviniste të Gruevskit Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar ka përshëndetur votimin në Parlamentin e IRJM të ligjit të gjuhës shqipe. Me anë të një deklarate, kryetari i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, z. Tahir Veliu thotë …

Më shumë
Loading...