Kryefaqja / HISTORI (page 51)

HISTORI

Trungu familjar nuk blihet, i ashtuquajturi Mehmet Prishtina

Komuna e Vushtrrisë dhe pasardhësi tani i vetëm i Hasan Prishtinës, Hakan Berisha, kurrsesi ta gjejnë qetësinë dhe rehatinë, nga siç thonë “mashtrimet e njëpasnjëshme dhe përpjekjet për ta blerë trungun familjar të Hasan Prishtinës, nga një Mehmet, që nuk është hiq Prishtina, por Aliuka, i Polacit. Shfaqjet e fundit, …

Më shumë
Loading...