Kryefaqja / THËNIE (page 2)

THËNIE

Porosia e Ded Gjo Lulit: Ne kemi vetëm një flamur!

Në gushtin e vitit 1910, Dedë Gjo Luli me luftëtarët e vet u ndesh me kral Nikollën në fshatin Vrellë. – Unë kam miq të mëdhenj, si Rusinë, dhe flamurin tim e njeh gjithë bota – u tha Krali. – Futuni nën hijen e flamurit tim dhe t’i biem së …

Më shumë
Loading...