Kryefaqja / OPINION / Spartak Ngjela (page 4)

Spartak Ngjela

Spartak Ngjela: Bashkimin e trojeve po e kërkon historia, shqiptarët janë avangarda perëndimore në Ballkan

Avokati Spartak Ngjela shkruan në një postim të tij,  se “klasës vjedhacake”, që ka shitur territore shqiptare po i vjen fundi dhe se në mars fillon shqiptarizimi real. “Turp i madh: Grekët deklarojnë se kanë dashur të pushtojnë territor shqiptar me marrëveshje të shitur. Është fjala për marrëveshjen e detit. …

Më shumë

Spartak Ngjela kërkon arrestimin e myftiut të Tiranës: Ylli Gurra është një barbar osman tipik si myftiu Musa Qazimi i Esad Toptanit

Spartak Ngjela kërkon arrestimin e myftiut të Tiranës: Ylli Gurra është një barbar osman tipik si myftiu Musa Qazimi i Esad ToptanitSpartak Ngjela kërkon arrestimin e myftiut të Tiranës: Ylli Gurra është një barbar osman tipik si myftiu Musa Qazimi i Esad Toptanit   A kanë forcë shqiptarët të arrestojnë …

Më shumë