Kryefaqja / OPINION (page 10)

OPINION

Marin Mema: Politika shqiptare si “han me dy porta”

Nga Marin Mema Pavarësisht makiazhit politik që bën njëra apo tjetra forcë kur vjen në pushtet, Shqipëria e ka të pamundur të ecë përpara pa nisur më parë një veting të vërtetë, të plotë, të thellë e të pavarur në të gjithë sektorët kryesorë të vendit. Është e kotë t’i …

Më shumë

Nuk na duhen më xhamitë, kemi mjaft!

Shkruan Afrim Musliu Në Suedi janë 3363 kisha. Prej tyre, 2931 kisha njihen si trashëgimi kulturore, sepse janë të vjetra me qindra vite. Mesatarisht, një kishë për 3000 banorë! Apo gjeografikisht, një kishë në 133 km2. Që do të thotë, se në një territor sa Kosova prej 11000 km2, mesatarisht …

Më shumë

Të ardhurat personale duhet të ngritën minimum në 250 euro

SHKRUAN: MUHAMET KELMENDI Oda Ekonomike e SHBA-së doli kundër ngritjes së të ardhurave minimale nga 170 në 250 euro. Kjo Odë kërkon nga Qeveria që kurrsesi mos të ngritën të ardhurat e tilla minimale. Kjo dukuri është tejet e dëmshme e OEA-së. Sektori privat ka krijuara pasuri të mëdha dhe …

Më shumë
Loading...