Kryefaqja / OPINION (page 5)

OPINION

Për Erdoganin Asimilimi i turqve në Gjermani është krim, ndërsa asimilimi i shqiptarëve në Turqi është ‘sevap’!

NGA KLAJD KAPINOVA Erdogan në uniformë ushtarake duke u këshilluar me ushtarakët e vet për sulme ndaj kurdëve në Siri. Njejt kanë vepruar sulltanët e pashallarët turqë në periudhat e pafundme të gjenocidit mbi 600 vjecarë ndaj shqiptarëve në hapësirat e Gadishullit Ilirik. I URREJ VIKTIMAT, QË RESPEKTOJNË PERDHUNUESIT DHE EKZEKUTORËT …

Më shumë

Nafi Çegrani: Cilët ishin spiunët dhe cilët i ndiqte UDB-a?

Nga Nafi Çegrani Çdo shërbim informativ i fshehtë në botë, ka metoda e veta të perfeksionuarapër “biseda informative” me qytetarë të zakonshëm, të cilat ndryshojnë kur ështëfjala për persona që i takojnë një shërbimi tjetër sekret policor për zbulim osekundërzbulim, ose për persona të ndonjë institucioni tjetër ushtarak-shtetërorsekret, të ndonjë …

Më shumë

Rrenat serbe që e mashtruan botën

Shkruan Fahri XHARRA “Fotoja që e tronditi Serbinë në vitin 1987, e pastaj edhe një pjesë të botës. Një familje serbe, për të mbijetuar i duhej që me fëmijët e saj të vegjël  të sigurojë jetën  duke punuar fushën. Por, e gjora  e ka frikën nga shqiptarët dhe i duhet …

Më shumë

Dylberët shqipfolës janë kryesisht njerëz të mirë

Nga Aurel Dasareti, USA, ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike ([email protected]) Kur rrethet e ngushta planifikojnë se çka do të bëjnë dhe nuk i japin llogari askujt, zë të ecë guximshëm korrupsioni. Vetëm njerëzit e lirë mund t`i mbrojnë qëndrimet e veta dhe nderin e fortë për një përfundim të përbashkët, përkrahin interesat e kombit para …

Më shumë
Loading...