Kryefaqja / HISTORI / Mrekulli shqiptare, e pabesueshme qe gjashtë shekuj pa ndal kremtojnë fitoret e betejave të Gjergj Kastriotit! (Video)

Mrekulli shqiptare, e pabesueshme qe gjashtë shekuj pa ndal kremtojnë fitoret e betejave të Gjergj Kastriotit! (Video)

Kaluan 600 vite, dhe Arbëreshët në Itali vazhdojnë çdo vit festimet për fitoret e betejave të Gjergj Kastriotit! Ndiqeni deri në fund, sepse nuk kam parë një gjë që ja vlente të shikohej më shumë se sa kjo!

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Ismail Qemali për Neue Freie Presse (1912) : “Serbia nuk ka asnjë të drejtë të përparojë drejt Adriatikut dhe të copëtojë Shqipërinë.”

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 25 Shkurt 2020 “La Libre Parole” ka botuar, të mërkurën …

Leave a Reply

Loading...