Kryefaqja / TË NDRYSHME / Fqinjët tanë i tmerron një Shqipëri e bashkuar dhe e fortë

Fqinjët tanë i tmerron një Shqipëri e bashkuar dhe e fortë

Jemi një komb i vjetër mbi 5000 vjet, fqinjët tanë i tmerron një Shqipëri e bashkuar dhe e fortë dhe përpiqen të na përçajnë nëpërmjet mënyrave nga më të ndryshme, le të mos ua japim këtë kënaqësi.
Vëllezër lë të qëndrojmë të bashkuar, vetëm kështu jemi të pamposhtur!

Check Also

HISTORIKE/ HAPET SHKOLLA E PARË SHQIPE NË KRETË, VARGJET E NAIM FRASHËRIT MAGJEPSIN KËDO

Gjuha jonë sa e mirë! Sa e ëmbël, sa e gjerë! Sa e lehtë, sa …

Leave a Reply