Kryefaqja / DIASPORË / Votoni kandidatin shqiptar për Parlament të Gjenevës!

Votoni kandidatin shqiptar për Parlament të Gjenevës!

Kandidat Shqipëtar për Deputet në Parlamentin e Gjenevës në listën Nr.3,të PS,GE me 15 04 2018.Ju falënderon për mbështetjen e përkrahjen morale ku me votën e juaj të shenjët e llogarit të jet nji prej të zgjedhurve Deputet, dhe të bëhët zëri shqiptar në mbeshtetje te komunitetit shqiptar.

Të drejtë vote do kenë të gjithë ata e ato që kan Dokumentet e Rregulluara, të Natyralizuar në Zvicëran në gjithë Kantonin e Gjenevës.Flm.

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Bursa, qyteti turk me 800 mijë shqiptarë pa gjuhë shqipe, arbëreshët në Itali më gjuhë shqipe

Bursa është qyteti që ka gati më së shumti shqiptarë në botë, por atje nuk …

Leave a Reply

Loading...