Kryefaqja / OPINION / Klasa politike është problem më i madh se ajri i ndotur!

Klasa politike është problem më i madh se ajri i ndotur!

Problem më i madh, se sa ajri i ndotur i Prishtinës, Tiranës e i Shkupit, për shqiptarët është kjo klasë e korruptuar, e nënshtruar ndaj armiqve, e keq orientuar kombëtarisht, pa vizion zhvillimi ekonomik dhe që mbështet kufijtë ndarës ndërshqiptar, ndërkohë premton heqjen e kufijve me kombet tjera. Poashtu, e dëmshme është kjo opozitë e pashpresë, e cila nuk paraqet asgjë më shumë, se sa riciklim të pozitës. Kjo opozitë, e cila për interesa klanore e partiake është e gatshme të nxit vëllavrasje ndërshqiptare, madje në kohen kur cënohet siguria kombëtare dhe integriteti territorial. Por, më të dëmshëm bëhen, kur bashkarisht pozitë e opozitë, cënojnë të drejtën e patjetërsueshme për vetëvendosje dhe mohojnë të drejten e ligjshme të shqiptarëve për bashkim kombëtar, duke mashtruar shqiptarët se kinse bashkimi kombëtar është “Plan B” për ta, por e vërteta është se për ta, ky obligim kushtetues nuk është as Plan Zh.

TAHIR VELIU

LËVIZJA PËR SHQIPËRI TË BASHKUAR

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

IDENTITETI SHQIPTAR I ÇAMËRISË

Lidhja me Çamërinë mua më vjen nga zemra, nga shpirti, nga varri i gjyshërve dhe …

Leave a Reply

Loading...