Kryefaqja / OPINION / SHQIPTARËT KUNDËR ARMIQVE DHE KLASËS POLITIKE ANTI-KOMBËTARE

SHQIPTARËT KUNDËR ARMIQVE DHE KLASËS POLITIKE ANTI-KOMBËTARE

“Vota është më e fortë se plumbi. Me plumb mund ta vrasësh armikun tuaj. Me votë mund të vrasësh të ardhmen e fëmijëve tuaj.” – Abraham Lincoln

Shpesh e pyes vetveten se si ka mundësi që një komb sikurse i yni, i ka dhënë botës dhe njerzimit figura të panumërta, në të gjitha sferat, por në Atdhe votojmë analfabet dhe faqezinjë që shesin kulturën e civilizimit botëror, shkatërrojnë gjithçka kombëtare e autoktone në trojet tona, që pastaj ta përdorin Atdheun tonë, jo të tyrin sikurse deponi mbeturinash nga vende e kultura të huaja; prapanike, mesjetare, gjakpirëse dhe anti-shqiptare.

Aty ku duhet vënë simbolet e lashta të kombit shqiptar, i vëjnë kryqe të Romakve, gjysëm hënën e Osmanlinjëve dhe gjëra të tjera të pavlerë, që kombit tonë i kanë kushtuar dhe vazhdojnë ti kushtojnë mjaftë shtrenjtë, si në numër ashtu edhe në kulturë, e deri tek kërcenimi i shfarrosjes fizike të kombit tonë. Mbivlerësimi i të huajës dhe servilizmi i tepruar ndaj tyre është një sindrom vetshkatërrues.

Përderisa, kemi fakte të pamohueshme të barbarizmit romak, turk, serbosllavo, “grek”, sllavobullgar etj., ne prapë bëhemi sikurse nuk ka nodhur asgjë, thuajse NE kemi faj për barbarizmin e këtyre armiqve, ndërkohë që Europa e djallëzuar ka heshtur dhe heshtë, edhe pse ne jemi ata që e shpëtuam Europën nga aziatikët Osmanlinjë. Sigurisht, që strategjia e gabuar e shqiptarëve shpirtmirë ndaj të tjerve ka qenë dhe është strategji e gabuar, që e ka dëmtuar rëndë kombin tonë dhe hapësiren tonë gjeografike. Europa kurvë, edhe sot vë kushte të padrejta, anti-integrimeve europiane ndaj kombit shqiptar për të knaqur orekset shoviniste të fqinjëve tanë ardhacakë.

Ndërkohë, që shumica e popullit shqiptar është në një gjendje të mjerueshme sociale dhe ekonomike, faqezinjtë pseudo-“shqiptarë” të armiqve tanë vazhdojnë realizmin e platformave të tyre gjenocidiste. Sot, shqiptarët kanë dy zgjidhje, e para është të i’u nënshtrohen presioneve të kësaj klase politike anti-shqiptare, që padyshim do të sjell shfarrosjen e shqiptarëve. Ndërsa, e dyta është që të zgjohet nga gjumi i thellë aziatik, e të rikthehet në identitet dhe origjinë, pra të marr fatin e vet në dorë, ti thotë mjaftë faqezinjëve të klasës politike, jo me fjalë por me vepra konkrete duke i hudhur aty ku e kanë vendin; në koshin e plehrav dhe në krye të dy shteteve shqiptare të vëjë shqiptarë, që mbi gjithçka kanë Shqipërinë dhe mirëqenien e kombit shqiptar.

Filozofia e Shqipërisë së Bashkuar, e cila prodhon qytetari, edukon shqiptarët kombëtarisht, e sidomos shoqërinë shqiptare me këtë përplasje vlerash kundër anti-vlerave dhe kombëtarë kundër anti-kombëtarëve, që po përjetojmë sot, i duhet më tepër se kurrë, përgatitja e shqiptarit me filozofi të mirëfilltë për Shqipëri të Bashkuar me vlera civilizuese dhe virtyte të mirëfillta njerëzore.

Sot është dita të ZGJOHEMI, nesër do të jetë tepër vonë! Prandaj, SHQIPTARË kudo që jeni, ju shqiptarë me mendje të pastër arbërore BASHKOHUNI dhe përcaktojeni fatin tuaj, të familjes dhe Atdheut tuaj, përndryshe vampirët analfabet me diploma të natës të klasës politike, bashkëpuntorë të armiqve, dhe vampirët gjakpirës anti-shqiptarë; turko-aziatik, serbë, përzirja artificiale të pa identitet sllavobullgare, greke, “boshnjako sllavo-turke” dhe të tjera krijesa mesjetare anti-shqiptare do jenë FATALE për të ardhmen tonë.

Tahir Veliu

Kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe autor i librit “Platforma për Shqipëri të Bashkuar”

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Ja se si mund të pajiset Shqipëria me avionë luftarak dhe sistem mbrojtës amerikan!!!

PROJEKT PROPOZIM nga Kastriot Berishaj, kryetar i LSHB-së për Modernizimin e Forcave të Armatosura të …

Leave a Reply