Kryefaqja / PERSONALITETE / Shtatorja e Pjetër Bogdanit vendoset në Shkup, por … (FOTO)

Shtatorja e Pjetër Bogdanit vendoset në Shkup, por … (FOTO)

Shtatorja e Pjetër Bogdanit që u vendos dje në Parkun e Gruas përballë Kuvendit nuk shihet nga vizitorët. Ajo qëndron prapa dy drunjve që kanë mbuluar tërësisht pamjet e saj nga të dyja anët e bulevardit dhe gjendet në brendi të parkut. Nga fotot e siguruara nga INA shihet qartë pozicioni i vendosjes së kësaj shtatoreje. 

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

“Pushkë e ngrehur për Shqipërinë” – Dedë Gjo Luli i Malsis (1840-1915)

Epopeja që shkroi Oso Kuka, i mëkoi trimat e Dedë Gjo Lulit me më shumë …

Leave a Reply