Kryefaqja / LSHB / LSHB ‘nxin’ me parulla kabinat e pagesës në Rrugën e Kombit

LSHB ‘nxin’ me parulla kabinat e pagesës në Rrugën e Kombit

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar ka reaguar ndaj klasës politike të çorientuar përmes disa parullave, në objektet tashmë të shkatërruara, të cilat ishin vendosur për mbledhjen e tarifës rrugore, në Rrugën e Kombit.

Parullat të cilat janë vendosur në këto objekte të dëmtuara janë: “LSHB SHQIPËRI E BASHKUAR, SHQIPËRI PA KUFIJ, POSHTË TRADHËTARËT, DUAM BASHKIM, JO NDARJE, JO TAKSA HAJNAV, NUK KA KOSOVARË, KA VETËM SHQIPTARË, FUCK serbia, FUCK greqia, FUCK irjm, RROFTË ÇAMËRIA, NUK QUHET KOSOVË, është SHQIPËRI VERIORE etj.

Perveç tjerash, le ta dijnë të gjithë shqiptarët kudo se Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar nuk është parti politike për përfitime dhe as streh e antiShqiptarëve e agjentëve të Shërbimeve sekrete të armiqve të huaj e as e atyre të brendshëm që i shërbejnë faqezinjëve të çorientuar të dy shteteve shqiptare. Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar është kundër reagimeve të padobishme me fjalë dhe vlerëson se “reagimi” më i mirë është ai me vepra konkrete në terren.
Lëvizja per Shqipëri të Bashkuar është themeluar dhe egziston që të jap gjithçka për shqiptarët dhe bashkimin tonë në një shtet të vetëm kombëtar shqiptar – Shqipëri të Bashkuar.
Kushdo që nuk ka dëshirë të jap diçka për Shqipëri të Bashkuar atëherë ai/ajo le të qendrojë larg Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar.
Përfundimisht, në Lëvizjen për Shqipëri të Bashkuar të gjithë agjentët e armiqve dhe faqezinjëve të klasës politike antiShqiptare do të luftohe, shkatërrohen dhe eliminohen.
KASTRIOT BERISHAJ
Kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe autor i librave “Platforma për Shqipëri të Bashkuar” dhe “Filozofia Kombëtare për Shqipëri të Bashkuar”.
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Sindromi vetëvrasës i shqiptarëve po tkurr terësinë territoriale të trojeve shqiptare! Ilir Meta dhe Anastas Janullatos janë zagarë të Greqisë shoviniste

“Ilir Meta, qeni i dekoruar nga Greqia dhe bythëlepirësi i antishqiptarit tjetër, Anastas Janullatos puthen …

Loading...