Kryefaqja / OPINION / Qeveria greke i kërkon Tiranës të ndryshojë historinë tonë të Luftës së Parë e të Dytë Botërore

Qeveria greke i kërkon Tiranës të ndryshojë historinë tonë të Luftës së Parë e të Dytë Botërore

Nga Shaban Murati

Franca dhe Gjermania kanë luftuar me njera-tjetrën në të dy luftrat botërore. Sot janë aleatë strategjikë dhe binom udhëheqës i BE dhe i Europës.

Nuk i ka shkuar dhe as mund t’i shkojë ndër mend Gjermanisë t’i kërkojë Francës të deformojë tekstet franceze të historisë së Luftës së Parë dhe të Luftës së Dytë Botërore, siç po ia kërkon Tiranës sot qeveria greke për Luftën e Parë dhe për Luftën e Dytë Botërore.

Ka marrë fund ai shtet dhe ai popull, që shesin historinë e tyre.

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Elvis Hoxha kërkon nga shqiptarët që të shikojnë më shumë modelin e Angela Merkel në Gjermani, se sa atë Rexhep Taip Erdoganit në Turqi

“Është mirë të shohim pak nga Gjermania: Gjermania nuk e jep me koncesion pasurinë publike …