Kryefaqja / LAJME / “Vendosja e luftëtarëve të vërtetë në listat e rrejshme u bë me qëllim”

“Vendosja e luftëtarëve të vërtetë në listat e rrejshme u bë me qëllim”

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, ka thënë se përfshirja e emrave të luftëtarëve të vërtetë në listat me emrat e të dyshuarve për veteranë të rremë është bërë me qëllim që të fshihen dhe të ruhen mashtruesit.

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Shqiptarja nga Shkodra, shkencëtare në SHBA

Shqiptarët vazhdojnë të jenë të suksesshëm në fusha të ndryshme në vendet ku veprojnë. Njëra …