Kryefaqja / HISTORI / Kështu do duhej të vepronte shteti me antiShqiptarët

Kështu do duhej të vepronte shteti me antiShqiptarët

SHQIPËRI, 1915: Ky është Haxhi Qamili i cili me banden e tij të mbështetur nga Turqia, kërkonte kthimin e “babes turk” në Shqipëri si të vetmin sundimtar. Ai u kap dhe u denua me varje.

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Ismail Qemali për Neue Freie Presse (1912) : “Serbia nuk ka asnjë të drejtë të përparojë drejt Adriatikut dhe të copëtojë Shqipërinë.”

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 25 Shkurt 2020 “La Libre Parole” ka botuar, të mërkurën …

Loading...