Kryefaqja / THËNIE / Thënie nga Petro Nini Luarasi

Thënie nga Petro Nini Luarasi

“Edhe Krishti në na thëntë

Unë jam grek ,eni pas meje , Do ti themi :

pa mblidh mentë, Se Shqiptari s vjen pas teje “… – Petro Nini Luarasi

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …