Kryefaqja / THËNIE / “Kur hyp i ligu në pushtet, s’e njeh as babën e vet”

“Kur hyp i ligu në pushtet, s’e njeh as babën e vet”

“Kur hyp i ligu në pushtet, s’e njeh as babën e vet” – Populli

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …