Kryefaqja / THËNIE / Skënder Bruçaj: Fenë e zgjedhim, të qënit shqiptar është përcaktim i Zotit

Skënder Bruçaj: Fenë e zgjedhim, të qënit shqiptar është përcaktim i Zotit

“Ne fenë e zgjedhim, por të qënit shqiptar është një përcaktim i Zotit”.

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …