Kryefaqja / LAJME / Të rinjtë e Kosovës e vendosin kombin para fesë

Të rinjtë e Kosovës e vendosin kombin para fesë

Të rinjtë e konsiderojnë fenë si një zgjedhje personale, ndërsa përkatësinë kombëtare si diçka që nuk mund të përcaktohesh se kujt i takon.

Në Kosovë kryesisht ka mbizotëruar toleranca dhe respekti fetar pavarësisht që shumica i përkasin besimit islam.

Në videon e mëposhtme, gjeni disa deklarata nga të rinjtë në Kosovë, e realizuar nga Radio Evropa e Lirë.

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Letër e hapur nga Grupi i heronjëve të Kumanovës: “Do ta ndjekim Gruevskin, Mijallkovin dhe Ali Ahmetin deri në fund të botës! Ne nuk kemi ardhur as për para, e as për përfitime por për të realizuar qëllimin kombëtar dhe për shkak të mosrealizimit të Marrëveshjes së Ohrit.”

Grupi i Kumanovës, përmes familjarëve të tyre ka dërguar një reagim publik. Në këtë reagim …

Leave a Reply